Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/4/c/4/cantito.se/httpd.www/libraries/cms/application/cms.php on line 464 Sjung med oss
Get Adobe Flash player
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/4/c/4/cantito.se/httpd.www/templates/template_cantito_2015_v03/functions.php on line 196

Sjung med oss

Vill du sjunga med oss?

Cantitokören Sundsvall strävar efter att hålla en hög ambitionsnivå på det vi gör. Vi välkomnar alltid duktiga sångare i de stämmor som för tillfället saknar full besättning. Varje termin har vi intagning där du får berätta om dig själv, framföra ett par sånger för vår körledare samt göra ett gehörs- och stämprov.

Just nu söker vi:

  • 2:a Basar
  • Tenorer
Om du är sugen så får du prova några gånger och testa. Kontakta Anna Frisk på 070-577 70 43 för mer information om du är intresserad!

 

Repetitioner

Vi repeterar på måndagar kl 18.45–21.00 i Centrumvillan Granloholm. Varje termin har vi en körhelg då vi åker iväg, repeterar och har party!

 

Konserter

Varje år genomför vi ett antal konserter, bl.a. vid Lucia, Jul, vår och sommar. Dessutom har vi ofta mindre uppträdanden emellanåt. Vi åker även på utlandsturnéer och de senaste åren har vi varit i Danmark, Norge, Ungern och nu senast i Italien.